تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی: بیش از ۳۵ هزار منبع آبی در استان داریم | کشف ۶۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان حسامی: اولویت اول همه ما کار مردم و شهر امام‌رضا(ع) است درخواست رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از دولت برای تحقق مطالبات قانونی شهرداری  توضیحات رئیس شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص تشکیل‌نشدن جلسه علنی شورا (۴ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم درباره خانه تاریخی «اکبرزاده» در مشهد که زنگ خطر نابودی آن به صدا درآمده است | سردر فرو ریخته تاریخ کاهش ورود زائران دهه آخر ماه صفر به مشهد با اتوبوس (۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | درخواست شست‌‌وشو و تعویض پرده‌های اتوبوس در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۶۴۸۶
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
شهروند خبرنگار | درخواست شست‌‌وشو و تعویض پرده‌های اتوبوس در مشهد
مسئول روابط‌عمومی سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد می‌گوید: یکی از موارد اجرایی و مورد تأکید ما در طرح استقبال از بهار، شست‌وشوی پرده‌های اتوبوس‌های شهری است.

به گزارش شهرآرانیوز، شهروندی با ارسال پیام به سامانه صدای مردم شهرآرا از کثیف بودن پرده‌های اتوبوس‌های مشهد انتقاد کرد. در متن پیام این شهروند آمده است:‌ تمام پرده‌های اتوبوس‌ها خاک‌گرفته و کثیف است. پرده‌های خاک‌گرفته و چرک ظاهر بدی دارد و حس آلودگی و بیماری به مسافران می‌دهد. لطفا پیگیری کنید چرا اتوبوس‌رانی برای شست‌وشو و تعویض پرده‌های اتوبوس اقدام نمی‌کند. در برخی اتوبوس‌ها ‌پرده‌ها‌ کنده شده است و ظاهر بسیار نازیبایی دارد.‌

عباس اتحادی، مسئول روابط عمومی سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرا درباره پیگیری پیام این شهروند این‌گونه پاسخ می‌دهد: یکی از موارد اجرایی و مورد تأکید ما در طرح استقبال از بهار، شست‌وشوی پرده‌های اتوبوس‌های شهری است.

به گفته مسئول روابط عمومی سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد، پرده تمام اتوبوس‌های شهرداری در این مدت شست‌وشو و مرتب خواهد شد.

اتحادی همچنین به این نکته اشاره دارد که تاکنون پرده‌های ‌هزا‌ر و ۲۲۰ دستگاه اتوبوس شست‌وشو شده است. باقی‌مانده اتوبوس‌ها نیز تا پایان سال شست‌وشو خواهند شد.

او در ادامه این تأکید را دارد که چنانچه شهروندان با اتوبوسی که پرده‌هایش خاک گرفته و کثیف است روبه‌رو شدند می‌توانند کد درج شده روی اتوبوس را به سامانه پیامکی سازمان اتوبوس‌رانی با شماره ۳۰۰۰۸۸۸۸ اطلاع دهند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->